Ny vecka, nya pass

Veckan startar och alla pass är inlagda, korrarna är klara så det är bara att starta upp. Eller njaä jag har en korre kvar till Toning programmet. Men den vet jag redan så den ska jag göra nu på förmiddagen idag. Men för övrigt är allt klart.

Det är så roligt att folk börjat boka sig till lokalen! Fullt pass idag och båda passen är fulla imorgon. Det är ju som lite annat drag när man har folk med sig, man blir ju själv mer full av energi, man får så mycket av deltagarna 🙂 Får se när vi kan börja utöka i lokalen. Allt beror ju på pandemin!

Får se nu hur smittläget blir, hur det utvecklats under förra veckan. Vi hade ju bara en nysmittad veckan innan men under förra veckan gick ryktet i stan, en hel arbetsplats där alla blivit smittade utom 2 och sen något dagis som igen fått in smittan bland barnen. Så smittotalet var i torsdags redan uppe i 7.

Ja ja nu ska jag kolla ut korren till toningen, har två jag vill ha in men måste ha en z toning korre imorgon så den andra får vänta 🙂

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: