Äntligen

Helgen är äntligen över. Den var tuff att jobba, jag var trött som bara den förövrigt en bra helg. När jag kom hem från jobbet igår så somnade jag på soffan, sov en timme, masade mig i säng och somnade om rätt fort. Klockan säger att natten varit urdålig och det känner jag att den varit, sovit oroligt men inte vaknat direkt. Men en orolig sömn över lag.

Vi hade lite firande på jobbet igår, en boende som fyllt år, det var tårta och sen hade vi glass på gruppis, jag käkade 2 parisare så det var mycket av det goda som inte min mage gillar. Så jag mådde så dåligt, jag var kräkfärdig när jag kom hem. Försökte gå på dass med det gick inte, det var bara att invänta spyan men det la sig lite. Och nu i morse kändes det ok igen. Säkert pga magen jag hade en dålig natt. Den har spökat 🙂

Det är ju denna vecka som man lovat varmare…… idag ser det då inte ut så. Grått och tråkigt just nu, det var sol när jag steg upp men den försvann.

Danne har börjat fixa med altanen nu. Han har mätt vad han behöver så han kan komma igång med taket. Igår fixade han en ändplanka som han inte var nöjd med förra sommaren så nu har han gjort om det så att det ska se snyggt ut. Han jobbar helgen som kommer så då blir det inte så mycket så det är bara att ligga på honom så tempot hålls uppe. Taket måste vara klart till Rasmus student.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: