Jobb

Helg jobbet startar idag, 4 dagar framför mig igen. Nå det går väl rätt bra det med! Vi frå främmande på gruppis i helg, en av våra systrar kommer och stannar en vecka med sin anhörige. Det blir lite annat och då går även helgen fortare.

Skickade ut alla ingjudningar till Rasmus student, det blir ett himla planerande, vi ska ju ännu inte vara för många på samma plats. Men vi ska vara ute så vi hoppas att det inte är storm den dagen! Taket ska vara på plats innan det, det har Danne lovat så jag kommer att vara på honom med piskan!

Ja vad ska Rasmus hitta på nu när han går ut skolan. Han börjar med sommar jobb på Renhållningen men sen tänkte han fråga på olika firmor om de har strö dagar här och där åt honom, han sa att jag gör vad som helst bara jag får ett jobb. Det är bra resonerat Rasmus, en dag här och där gör ju bra så länge han bor hemma. Då behöver han ju inte så mycket pengar. Tillslut så kanske han snubblar över nått han vill göra och utbildar sig vidare. Rasmus har en stor fördel, han är inte lat och vill göra det jobb man sätter honom i, han slutar inte förrän det är klart och han stiger upp, jag behöver inte tjata eller väcka honom. Han är väldigt ansvarsfull och blir irriterad på folk som maskar. Bara han vet vad han ska göra och hur så gör han det. Grov jobb tycket han är kul.

Idag blir det Kalix igen n sväng, sen hem och till jobbet. Men nu in på facebook och uppdatera mina sidor 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: