Strong

Det är bara så jäkla roligt med Strong, det är ett tufft pass men tiden går så fort helt plötsligt är man bara i slutet och man fattar inte var tog tiden vägen! Ett helt underbart pass. Jag hade tre i lokalen igår och 5 på zoom. Det ger alltid en liten extra boost när man har folk i lokalen. Jag fick ett pm igår från en av deltagarna som ändå gått på strong med mig i flera år, hon skrev att det är så jäkla roligt, hennes bästa pass, hon berömde mig och sånt är ju alltid lite extra roligt att få höra. Jag har alltid lite svårt att tro på mig själv som instruktör iallafall.

Men nu ledig helg, en korre är redan klar, ska ta ut nästa idag. Sen har jag börjat titta på Block 1 till Strong oxå.

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: