I dagarna 3

Nu är jag ledig hela helgen, fy fan vad skönt det ska bli! Jag har varit lite extra trött tycker jag sista tiden! Så det ska bli riktigt skönt att få ta igen sig i helg. Förra helgen jag var ledig så hade jag ju en jäkla energi, jag gjorde ju allt möjligt. Får se då hur mycket jag hinner denna helg. Jag har ju alltid tvätt, tvätten tar aldrig slut!

Jag har ju tittat på ny aktivitetsklockan Polar Ignite 2 har ju kommit ut, med den kan du styra din spellista, perfekt tänkte jag. Men det gäller ju då andriod eller ios system inte pc och det är ju från pc:n jag kör all min musik. Fast det är ju klart jag kunde ju köra från plattan som host och sen använda mig av spegla min skräm till pcn, då har jag ju musiken på plattan men hur blir det då med mikrofonen? Hmmm kräver en test, kan jag änvända mig då av den mick Nina köpt in om jag kopplar plattan direkt till mixern. Jag är ju ledig i helg så det ska jag testa. Men för övrigt hade den inga andra nya funktioner, allt var som på den jag har har så jag nökjer mig med att beställa ett nytt armband till den bara. Det jag har kliar och nu finns andra material att välja på så det får nog bli så. Billigare och nästan precis samma sak.

I helg blir det annars plugg med Savannah till AM kortet sen städa lokalen, det är de två fasta bitarna på kalendern.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: