Funderingar

Det ser ut att bli en fin dag idag med. Men det stämmer det som var på klart.se igår, det har snöat lite mellan 5 och 6, det låg fortfarande kvar lite snö på marken när jag steg upp halv 7. Tänkte jag skulle gå igenom mina korrar till dagens Strong om en stund. Har bytt warm up oxå förra veckan så måste gå igenom den ordentligt idag. Sen börjar jag jobba kl 11.

Har funderat mycket på det där med jobbet. Jag ska blogga om mina tankar men just nu är jag för trött. Jag har jobbar mycket förra veckan och denna vecka är huvudet och tankarna ännu inte med, jag har bara varit ledig en dag. Ledig helg men då ska jag plugga med Savannah sen jobbar jag skit mycket igen nästa vecka men efter det lugnar det ner sig då kanske jag orkar tänka igen. Då tar vi det 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: