Besviken

Hade mitt toning pass igår, det är så jäkla roligt alltså. Det är tufft, det är tempo och variation. Super roligt. Mina deltagare är otroligt duktiga, de jobbar stenhårt! Svetten sprutar och roligt har vi!

Hahaaa jäklar vilken bläcka jag fick, mitt i allt i en låt vi kört ett tag var det bara svart i någon sekund, Helena hade kolla så hon visade till mig just ja där var vi. Jag gillar inte alls då det blir så, jag hatar det!!!!! Men va fan, vi är inte mer än människor vi heller 🙂

Kollade in det nya som kommer till Strong Nation och guuuud så besviken jag var. Mycket konstiga rörelser, vridningar att hinna med….. istället bara för att ställa dig rätt på en gång, det är bara för att det ska se snyggt och coolt ut. Men går det så kommer jag att göra om, förenkla, plocka bort onödiga rörelser, som en snabb blockerings serie, det såg jätte konstigt ut när en mastertrainer som AiLee gjorde den, hur ska det se ut om jag gör den!

Strong har nu gått från då jag tog utbildningen 2016 att ha en massa olika moment i en låt, många byten av rörelser till att lunga ner byten, köra fler upprepningar vilket har varit jätte bra. Från början fanns en lite rå stämpel över det, det var tufft, det var häftigt men nu gör man ytterligare en förändring man går mer och mer mot martila art. Jo det är roligt, gillar det men inte om det blir överallt! Hoppas detta är just nu, att det inte blir mer och överallt. Kanske jag gillar den rent av då jag testar den.

Jag kämpar otroligt hårt för Strong Nation, jag har gjort det i 5 år snart! Jag försöker hitta alternativ, jag gör egna liknande alternativ för dem som kanske ändå inte kan göra nått av de tre som vi får med oss. Jag kör nya block på zoom, vi går igenom, vi hittar våra alternativ, vi stannar, vi skriver, jag försöker verkligen hitta något så alla kan vara med. Jag gör ständigt reklam för SN, jag skriver mycket, jag pratar mycket med folk jag träffar. Men det är jätte svårt att ens få folk att ens testa Strong. Och jag tror inte releasar som denna får så stort mottagande i Happis. Sen behöver jag ju inte ta den, jag kan ju välja nått annat, jag kan mixa om jag vill, det är ju ett alternativ! Jag gör allt detta för att jag oxå älskar passet, jag försöker få andra att älska det lika mycket som jag. Och de flesta som vågar prova stannar. Nu är min grupp 8-10 personer, ibland är vi mer oxå. Många är på zoom, jag hoppas de vågar sig till lokalen en dag oxå. Ja ja nu målar vi inte fan på väggen……..

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: