Leeediig!

En dag ledig, sen jobb i två och så ledig helg! Vädret kan inte bestämma sig. När jag steg upp vid 6.30 var det strålande sol, en helv timme snöade det utav bara den, stora lappvantar föll i 30 minuter. Nu är det sol igen! Jag tänkte ju hinna gå igenom korrar på altanen idag så det är bäst detta försvinner. Just nu är altanen snötäckt igen! Jag hade ju sopat den igår från det förra snäfallets rester. Japp, det är bara att sopa den igen så kanske det hinner torka lite innan jag ska studsa där. Det blir jävligt halt när den bär blöt. Klart lovade snö på morgonen men nu ska det vara sol fram till eftermiddagen sen ska det börja regna.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: