Kulikitaka

Kommer från en zumba låt vi körde för ett tag sen. Jag hann bli ganska så jäkla spyless på den 🙂 Men den var rolig i början. Till saken, jag hade Strong Nation igår och gjorde en rövare, bytte warm up, kom på det vid 10 på dagen så det blev lite hastigt och lustigt. Men det gick överlag rätt ok. Det är en grej där i början av låt 1 som ska ändra på, det blir lite för snabba byten och samma på låt 2, ska kolla på det. Det är för många moment i en rörelse tycker jag. Det är ju trotts allt en warm up bara.

Jag hade mina nya dojor för första gången. Dom var jätte bra, satt perfekt och det kändes som om jag orkade mycket mer, det är klart fötterna blir ju inte trött som de blev innan. Jag blev i slutet trött i ena hålfoten men jag tror det berodde på att jag snörat den skon för hårt. Försökte släppa lite mitt i passet men hann ju inte snöra om, bara dra lite i skosnören. Det hjälpte lite iallafall. Men förövrigt ett kanon pass. 1 i lokalen och 8 på zoom. Skit bra för att vara Strong Nation.

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: