Ny warm up

Började kolla på ny warm up igår till Strong, hittade två, vet inte vilken jag ska ta. Måste kolla Q1 för att se lite vad den innehåller innan jag bestämmer mig, för de två byter jag ut rätt rakt inpå varann. Sen bör den ju stämma lite överens med resten av programmet oxå. Warm up är ju tänkt att innehålla lite av de rörelser vi kommer att göra i de övriga blocken. Fortsätter med det idag så ser vi var jag hamnar. Annars så är det just Strong Nation dag, det är Torsdag 💪

Jag hade tänkt träna utomhus idag men får se då, bara det inte blir sämre väder. De har lovat snö och regn hit men först till eftermiddagen. Just nu är det 3 grader ut och solen visar sig lite granna iafl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: