Laddar med ledig dag

Laddar inför helgen, ledig idag, sen blir det jobb fredag till måndag. Nå bara vädret är ok så man kan vara ute men tyvärr har det ju utlovats regn hela helgen! Kanske man kan ta bussen…. men jag måste ju få min utbildning i att köra den! Fånigt det är tydligen någon knapp vi måste kunna som sänker bussen när folk ska kliva på. Men den är ju totalt sne hela bussen när den är sänkt så jag kan inte tänka mig att man kör iväg som lutande tornet i Pisa. Får åka förbi E villan idag och se till att jag blir utbildad i den så man gör allt rätt.

Dennis nya tjej Lise är här. Jag var och hämtade henne efter jobbet och vi hängde lite, vi var och fikade och sen var vi in på PMU en sväng och kollade läget. Hon är jätte trevlig, snäll och rolig. Vi har en hel del gemensamt. Idag har hon åkt till Boden men kommer tillbaka redan ikväll efter att hon jobbat. Får se var allt leder 🙂 Nä nu ska jag skicka länken till kvällens zoom, klä på mig, föra Savannah och sen kolla Strong.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: