Tufft pass

Körde ju mitt Zumba Gold pass igår, det är så underbart, härliga låtar och härliga koreografier. Efter det så har jag toning passet, ett riktigt tufft pass. Men det är så jäkla roligt, tiden går fort och helt plötsligt är det bara slut! Svetten sprutar och man är helt slutkörd men glad i själen. Jag hade ny cooldown igår, Tusses Vocies, jag har gjort korren själv och den mottogs med glädje av våra deltagare, de jublade när den var klar. Det ve en underbar stämning i lokalen igår ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: