I ottan

Jag börjar jobba kl 07 idag. Gick i säng strax efter 12. Jag har en grej för mig när jag ska jobba, jag ställer klockan typ 1 timme innan jag ska stiga upp, sen ställer jag om den med 30m min och sen två kvartar. Så idag ringde den första gången 04.30 men jag var lite trött så jag steg upp först kl 05.45. Fixat frillan, kollat Aftonbladet så nu blir det att borsta tänder och så iväg till jobbet.

Solen skiner från en klarblå himmel, snön är nu nästan helt borta från baksidan! Liite kvar kring staketen. Imorgon är jag ledig men då är det sagt att det ska börja snöa och regna och så ska vädret vara i 11 dagar! Usch vad piss!!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: