FUSK!

Danne har tagit ledigt hela veckan, usch så fuskigt! Han är smart, när han börjar känna att nu är han farligt trött och okoncentrerad då tar han extra semester! Han har ju gått in i väggen några gånger. Jag kanske oxå borde göra det, ta en vecka utan jobb eller träningar….. fast utan zumban? låter inte roligt fast det skulle komma väl till pass tror jag. Från Gold kan jag inte ta ledigt just nu men från resten. Nå vi får se hur jag gör. Kanske jag väntar till efter Gold slutat och tar då.

Jobb idag fram till 17 sen rusar jag hem, hoppar i kläderna och drar till lokalen, dubbel pass väntar. Stressigt, det kräver planering av när jag ska hinna lyssna på korrarna, hur jag äter, när jag äter…. men ack så roligt.

Solen lyser och snön smälter, men imorgon är det sista dagen enligt klart med detta väder sen börjar det regna, någon natt även snö och det ska hålla på så fram till nästa söndag, alltså i 11 dagar!!! Usch det lät ju inget vidare alls det!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: