Dubbel pass

Gårdagens zumba fitness gick super bra, bara det att jag hade räknat fel i lokalen och vi blev 11. Men timecenter lägger in i boksavordning, Ullis brukar vara sist men nu sen vi har börjat vara i lokalen oxå så har det tillkommit folk som hamnar efter henne och jag tror jag har slutat titta efter Ullis 😀 Men nu vet jag att använda mig av skrollning 😂

Idag blir det Zumba Gold och Zumba Toning/ Body Toning. Jag har ju ny cooldown i toningen och den är sååååå bra, så mäktig, I just love it! Hoppas mina deltagare oxå gör det 🙂

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: