Stor sool

Kliver uoo 07 fr att mötas av en stor sol, underbart, synd bara att jag måste börja jobba. Men jag börjar först 14 idag och jobbar bara 3 timmar sen är det dags för zumba.

Jag har varit riktigt flitig i helg, jag har gjort 2 nya korrar eller gjort den ena har jag gjort men den andra hittade jag på nätet. Jag skrubbade altanen med såpa vatten och rotborste som jag berättade om i lördags, jag pysslade med tvätten och plockade undan. Igår dammsög jag och skurade övervåningen, tvättade alla fönster inifrån och utsidan på baksidan, på framsidan är det ingen idé än, de har inte sopat gatorna och mina fönster dammar helt igen då de kör förbi med sopabilen. Jag renbäddade i sängarna och tog hand om ja ni vet tvätten!

Jag hann sitta ute och bara njuta av solen oxå med en kopp kaffe då och då oxå. Bamse har ju velat ut flera gånger under våren men han gillar inte snö. Jag försökte locka ut honom och så här såg det ut.

Idag ska jag dansa ute när jag går igenom mina korrar, det ska bli så skönt, nu börjas det. Jag kan vara ute när vädret tillåter ialf 4-5 månader. Testade igår, var ute och dansade igenom mina nya, det var riktigt skönt ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: