Nya korrar

Två nya denna vecka, byter ju inte på Gold förrän om två veckor. Man brukar köra 4 med samma korrar när man startar upp innan man byter fast nu är dessa som zumbar med mig så van så jag kanske gör det redan nästa vecka. Men två nya i de andra zumborna. En av dom har jag gjort själv, cooldown, den är så mäktig och högst aktuell.

Får se om vi kan hitta någon bra ute plats sedan att vara på, det måste torka upp först. På lilla scenen har jag fått tillstånd att dansa på tidigare om det inte är nått annat där förstås. Sen tänkte jag kolla hur det ser ut där vid ute gymmet, tänk om jag har så tur att de lagt sån där dränerande matta överallt på den plätten. Det var utgrävt för en större plätt men bara lagt under gymmet tidigare iallafall. Så jag tror inte det finns där men ska kolla det iallafall. Men hur är den att dansa på? Blir den tung för fötterna månne? Nå vi ser, jag ska söka lite efter platser att vara på. Kanske i mitten mellan länderna, där bakom nya bron? Det är inget där bara en stor gräsplätt men den brukar vara rätt ovårdad och full i måsskit! Men tänk vilken grej om vi kunde vara där!

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: