Sovit och sovit

Igår var ju jag och Savannah till Kalix, hon hade tid på sjukan. Sen kan vi ju inte frångå våra vanor och fara till Gallerian en sväng. Men det är så tråkigt att gå in där nu, butik efter butik stänger, så trist. Vi har ju varit i Kalix rätt regelbundet nu i ett par tre år kanske. Och då i början var alla affärer igång där inne. De som hittills stängt, Berlins, Life, Dressman, Artic Shop, Bokhandeln och sen nån annan mindre klädaffär tror jag oxå fanns tidigare och nu såg jag att Made in Kalix butiken hölt på att plocka ner sin affär. Så tråkigt, den kommer ju snart vara tom. Vad finns kvar, är det Willys, kiosken, Make-up store, Fritz Olsson, Kaffe Karlsson, Sibylla, Systembolaget och Team Sportia, Varannan lokal är typ tom där. Pandemin har slagit ut en held del i vårt samhälle.

Jag passade på att köpa nya skor till Strong när jag ändå var där. Jag har ju länge känt att jag behöver nya men dragit på det. Jag gillar de jag har men nu har jag inte den sista månaden kunnat hoppa utan att få kramp i fötter och vader. Men nu jäklar gjorde jag slag i saken och köpte mig ett par dojor, hoppas de är bra då. Under Armours Charged bandit 6. De är löparskor men likaväl ämnade som typ crossfit sko sa killen på team sprotia. De hade bra stöd, dämpning och inte för grova undertill som löparskor kan vara. Jag ska ju förflytta mig snabbt åt sidorna och jag tyckte sulan var lite stel men jag hoppas att de funkar för det med. Det är väl det som oroar mest då. Zumbas Strong Nation skor är inte riktigt lika grov i sulan som denna var.

När jag ändå var där så passade jag på att köpa quicklaces till min andra zumba skor som jag aldrig använder för att man får slåss för att få på dom. Jag snörar alltid upp dem rejält efter att jag använt dem för jag tänker att det ska underlätta när jag ska ha på dem nästan gång. Men se det hjälper fan inte, det är som att någon är in i min garderob och drar åt dom igen!!! Jag har fler utav zumbas högskaftade som är så. Men nu jävar kom jag ju på det och igår skred jag till värket!

Funkade perfekt både att snöra upp och bara att dra igen! Så det ni, köp Quiclaces ❤

Alicia min fina lilla gumma har åkt bort med Dennis i helg, de har dragit till Boden till nya tjejen, hon har ju 3 barn, en 5 åring en på 6, det är två tjejer och sedan en kille på 10 år. Så det lär vara full rulle där i helg. Men det betyder ju att jag inte får hänga med Alicia varje förmiddag under helgen som jag brukar. Dennis far och tränar på förmiddagarna så då brukar hon komma till mig. Hoppas de inte åker så sent hemåt imorgon så jag hinner träffa henne lite innan det är dags för mamma igen.

Jag var så jävla trött igår. Jag brukar ALDRIG sova på förmiddagen. Men efter att jag bloggat igår och gjort mitt så gick jag och la mig på soffan en stund med Danne, sov väl en timme. Sen drog vi ju till Kalix. Kom hem, sov en timme, for och handlade, lagade mat, sov igen en timme, klev upp joxade med tvätten. Gick och la mig på soffan för att titta tv, det blev inte mycket av det, sov mest. Gick och la mig i säng vid 12 tiden, tänkte att jag somnar aldrig men se det gjorde jag på en gång. Vaknade först gången vid 05, sen 06 och så steg jag upp slutligen vid 07. Jag behövde tydligen sova. Men nu känner jag mig pigg, så idag blir det att börja tvätta fönster, joxa med tvätt som vanligt dammsuga, fix lite på altanen, tänkte försikitgt skotta bort den sista snön, renbädda och lite sånt. Men nu först ta ut mina korrar till nästa vecka 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: