Strong Nation

Alltså det är ett så fantastiskt roligt pass, det är så jäkla bra, varierande och innehåller precis allt! Man kan utmana sig, pressa sig hur långt man vill, du kan anpassa passet efter din egen dagsform hur mycket du vill. Det är ett super pass! Jag bytte cooldown igår, körde igenom den 3 gånger, den kommer att bli kanon… när jag kan börja prata i den 😀 Nu var den så ny så jag kan inte prata för då tappar jag min tanke och så måste jag hinna se min egen hållning i den oxå. Hann inte alls med det igår.

Jag har haft ont i ett knä men igår kändes det rätt ok. Efter tisdagens båda pass hade jag rätt så ont, hela knäet kändes uppsvällt och hag vaknade flera gånger för att jag hade ont i det. Men jag har kört med knäskydd mest för att själv bli påmind om att skydda det och det funkar för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: