Zumba Gold

Idag har jag premiär, uiiii spännande!!!! Vi är 20 stycken, det trodde jag inte så här under pandemin. Jag tar 10 i lokalen och resten på zoom. Fast det blir ju inte alla 10 i lokalen samtidigt, som idag, det är borta två vad jag vet så två platser finns över just nu. Men vi får se hur jag gör om jag erbjuder dem till de som är på zoom eller om jag bara låter det vara så för att slippa krångel, helt plötsligt kanske vi är för många i salen. Måste prata med Linnea oxå om hon ka fixa dörren så den öppnar inför våra pass.

Passet igår öste vi på i utav bara den, 5 i lokalen, 7 på zoom tror jag det blev. Det var riktigt roligt. Det är ju som lite annat när man får omedelbar respons! Jätte roligt. Sen är det så roligt att få tillbaka dem som inte velat zooma, en sa -Guud vad roligt det här är, jag har fått tillbaka mitt liv!!!

Jag råkade ju spela in delar av mitt Strong pass förra veckan. Kollade på det nu, det var riktigt bra inspelning fast jag ska sänka micken lite tycker jag, det blir lite gapigt och jag kan GAPA, så jag drar nog ner volymen en aning sen ska jag försöka tänka på att rikta undan micken oxå. Rätt bra att se sig själv på film…. inget roligt men nyttigt. Jag är ju lite ”kort” i lår musklerna och det känns i vissa övningar som tex när vi står med båda armarna riktade neråt och ska göra leg lift bak, jag vet att jag känner att det stramar och jag ser nu att ja det gör det 🙂 Men då vet jag var jag kan hitta inspelningarna men då gäller hur delar jag dem? Nå jag får testa det oxå nån kväll när jag har tid.

🕶

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: