Kakka baaajs

Jävla skit väder, jag vill ju ha sol och värme så denna jävla snö nu far! Nu har det lovat snö och regn bandat i ett par dagar men sen ska det bli kallare, ner mot minus 9…. kollar…. nähä, det var ändrat, kallgraderna var borta, jo ett par minus grader under nätterna. Natten mellan ondag o torsdag var det minus 6 men snö eller regn hela veckan…. usch vad trist! Tur att vi ska vara inne med Gold gänget. Tänk förra våren då pandemin kom, då var vi ute från 23 mars, kallat var det första 4 gångerna men sen var det riktigt bra. Och inte en enda gång behövde vi ställa in pga vädret. Om det hade regnat eller snöat på dagen så var det slut tills att vi skulle dansa, vädrets makter var med oss verkligen. Att vi kan vara inne nu är ju tack vara zoom, många gillar zoom, en del tycker det är bekvämt, en del väljer det pga av just pandemin. De vill inte ta chanser än. Guuuud hoppas vi snart alla är vaccinerade eller fast har haft detta nu så vi skulle kunna börja gå till lite mer normal läge.

Jag är ju nu fullt vaccinerad sen över 3 veckor tillbaka, nu först känner jag att kroppen är ikapp, jag har varit jätte seg, trött och konstig sen andra sprutan. Men nog är man försiktig ändå, för även om jag inte blir sjuk själv av covid eller lika sjuk åtminstone så kan jag ju bära med mig det och smitta andra. Man vill inte komma för nära, man håller sitt avstånd, jag spritar händer och kundvagnar osv. Det har numer blivit en vana.

Nä nu kommer syster yster, vi ska dricka lite kaffe 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: