Lise

Dennis nya, som Alicia säger ”pappas flicka” 😀 En riktigt trevlig tjej, de var här och badade bastu igår sen satt vi och pratade ett tag innan de for. Alicia var så rolig, hon ville komma upp till mig när hon hörde att jag kommit hem. Sen när de började prata och Lise tjoade till där nere så säger hon nä nu måste jag gå ner och titta pappas flicka skriker 😀 Men får se om det utvecklas, hur sak de göra? Hon bor ju i Boden och han här….. Dennis har ju sitt med Renhållningen, de är ju nästa generation, inte så lätt att flytta. Hon har tre barn och sitt företag i Boden som visserligen avvecklas nu men ändå. Det blir inte heller lätt. Haparanda är en speciell stad. Ja ja men det är ju massor med tid innan det ska tas beslut och OM det ska tas beslut.

Idag blir det jobb och sedan pass, ungarna har påsklov. Savannah är och sover över hos Edwin och Rasmus har spelat rätt länge hörde jag igår. Så han lär ta lite sovmorgon.

Faaaaaan det snöar…. usch, inget kul, det ser ut som vinter igen. Och det där med att sån här snö den här tiden är som salt på den gamla snön….. ja ha ja, det beror väl på hur mycket det kommer! Och det ser ut att komma rejält just nu! Nä det här gillar jag inte! Nå enligt klart.se så ska det börja regna kl 10 men enligt min mobil app ska det snöa hela jävla dan!!!! Nä nu blir jag sur, jag vill ju ha gräsmattor! Inge mer snö 😦

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: