Zin…..

Ledigheten är över och jobbet startar. Men det är ju måndag så jag jobbar bara halva min tur. Jag har ju pass ikväll. Uiiii är lite nervös, imorgon startar Gold oh är jag redo? Jo det tror jag väl, jag är men det känns alltid lite pirrigt!

Idag blir det Zumba Fitness och ingen ny låt, har inte hunnit med det, det var ju påskmiddag här i lördags och igår var det vårt extra insatta pass. Sen har jag kört Gold passet igår oxå så jag har inte haft riktigt tid att leta nytt.

Sista Zin har oxå kommit, Zin 92 är vi nu på med bla Loretta Bates och Ecem Ozcan två favvosar. Har bara snabb kollat, finns lite som jag kan tänka mig. Sen får vi se vad jag tar.

Jag var nu och kollade lite mer på den och jag måste säga att Loretta is da QUEEN! Hon fick mig att ändra uppfattning om många låtar och cooldown, ZJ Jeimy Bueno vilken inlevelse nästan så jag själv började gråta! Så JAAAA, det kommer att bli fler från nyaste ZIN!

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: