Påsk middag

Igår var det full rulle redan från morgonen! Jag och Danne städade i huset innan han for till jobbet, ja han dammsög och skurade övervåningen. Jag plockade undan grejer och dammtorkade… mycket bra fördelning, jag hatar att dammsuga! Efter att han sen for till jobbet så började jag med maten. Skalade massor med potatis, gjorde kyckling i ugn, samma som jag gjort många gånger men den är så lätt, allt fruset på plåten, på med vitlök, hönsbuljong och curry, sen massor av grädde och in i ugn. Det blir gott och det är smidigt. Till efterrätt hade Danne bakat cheesecake, så gott! Jag köpte proteinglass åt pojkarna eftersom de inte äter vanlig efterrätt, Dennis fuskar INTE det ska mycket till det. Han äter pizza på fredagar men det är det enda. Alicia kom vid 14 redan, hon ville komma till mig. Vi dukade här och pysslade på. 16.30 var jag klar med allt och de övriga kom.

Dennis har börjat dejta igen, han har hittat en tjej ifrån Boden, jätte trevlig var hon Lise. Inte alls blyg, pratade på och berättade om sig själv. Hon jobbade just nu på HBV hem men hade drivit egen firma fram till pandemin bröt ut. Hon gör naglar, fransar och piercingar. Jätte bra tjej verkade det vara.

Jag hade köpt påskägg till Alica förstås och sedan till Jonte och Nettes mage ❤ lite kläder jag hittade på Ica. Sen hade jag ju köpt den där kombi sängen/babysittern och en Bumbo stol jag hittade på köp och sälj. Det ska bli så roligt, jag är så nöjd och glad för dem, att det går så bra nu. Jag hoppas bara att Jonte aldrig mer återvänder till drogerna, att han verkligen nu är borta från dom. Det har nu gått över 1,5 år, han är så fräsch och självförtroendet har börjat återvända ser jag. Han ber som längre inte om ursäkt för att han finns. De är så fina mina barn ❤

Vid 19 var det tomt här och jag somnade på soffan! Sov över delar av Lets Dance, hade velat se hela men ack nej, det gjorde jag inte. Danne kom hem och vi pratade om dagen, jag somnade igen. Vid 24 masade jag mig ner i sängen och somnade rätt omgående. Sov som en stock fram till 07.30.

Idag blir det Lets Dance på HOJ, vi har ett litet påsk jippo, måste planera med Nina, leta fram min sticka så jag kan dra över låtar, göra spellistan, öva korrar… men till påskjippo grejen tar jag, nog bara säkra koreografier, har inte tid att ta in något annat, måste gå igenom Gold oxå. Det hann jag inte igår.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: