Woow vilket väder

Solen skiner från en klarblå himmel, nja nå kanske inte klarblå men det är bara små strimlor av moln och fullt solsken, underbart. Graderna visar plus 2. Det kommer att bli en strålande dag…. och jag ska städa! Jag måste göra det, kan inte hoppa över den idag.

Nu när jag bloggat klart så tänkte jag in på facebook en sväng och sedan gå igenom korrarna och sen börjas rundturen med dammtrasor, dammsugare och ångmaskiner! Allt onödigt som står här uppe och skräpar ska ner, vinerjackor, vinterskor. Danne har städat åt Ellen men ska byta bajstidningen till henne bara lite senare, hon har ett ställe där hon till 90 % av gångerna bajsar. Sen är det bara att börja laga mat. Danne jobbar så jag är ensam med städ och matlagning, vi får ju lite middagsgäster i eftermiddag. Ingen märkvärdig middag nu men märkvärdiga gäster i form av mina barn och tjejer. Hoppas jag nu får Savannah oxå att sitta ner med oss och äta. Hon tycker ju sånt är skit jobbigt!

Det tinar i extrem hastighet just nu, helt otroligt alltså! Man ser med blotta ögat hur det sjunker! Vet inte om jag varit med att det gått så här fort nån gång? Vi har definitivt ingen snö till Valborg om detta fortsätter. Förra året var marken bar men det var ändå snö, mer snö än de obligatoriska snödrivor som man alltid har kvar då. Det burkar ju vara att marken är helt snöfri förutom snödrivor men de sista två åren har vi haft kvar mer snö än så. Men nu vete gudarna om vi ens kommer att ha snödrivor kvar.

Oh vad jag längtar att få plocka fram på altanen men den är skitig av sot så det måste man först försöka borsta bort innan man börjar trampa där fram och tillbaka. Jag tänkte låta det torka upp ordentligt först så att det nästan blåser bort. Börjar man och gnugga i det så går det kanske in i träet. Sen har vi semester första perioden så då ska den göras klar. Det är inte så mycket kvar nu. Taket och sen ett trappsteg. Danne har nått finlir med gångar som ska göras, sen hans grillplats, det skulle ju bli nått extra ordinärt det. Så vi får se hur det blir. Men sen får vi njuta resten av sommaren med nya möbler och ny altan!

Gjorde mer juice igår, 2 liter står i kylskåpet, det får ju så fort. Nu har jag ju hittat småcitrus, man delar dem i fyra ”båtar” och en är det bara att dra av skalet, går hur fort som helst och så lätt. Inget skalande!

Okidoki, dags att börja dagen 🙂

Glad påsk alla människor ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: