Kanske för långt?

Det är få bokningar till påsk passet, vi har satt 2 timmar, kanske är det för långt, 2 timmar blir det nog inte men 1.5 kanske. Kanske man skulle gå in och dra ner det lite i tid. Men vi har bestämt att blir det inte fler bokningar så ställer vi in. Då tar vi oxå lite påsk ledigt istället.

Har gått igenom alla Gold korrar, så roligt, det här kommer att bli kul. Jag har hittat så många härliga nya oxå. Sen har jag börjat skriva upp låtar jag vill ha till Dance Mixen när den börjar igen. Jag måste ju byta uppvärmningen så den är på G i skallen. Bara vädret tillåter så ska jag försöka vara ute med det passet så mycket jag bara kan i sommar. Zoom kan jag ju ta med mig ut, det får bli via plattan då. Jag funderar ju på att köpa nya Polar klockan när den kommer ut, med den nya Ignite så kan du sköta din musik spelare, det skulle ju vara helt perfekt. Då kan jag ställa högtalaren längre bort med plattan på och sätta på musiken utan att behöva jogga fram och tillbaka. Fast jag kanske är lite prylgalen och försöker hitta orsaker att köpa den nya klockan 😀 Fan detta med klockorna börjar bli som mobilerna man måste förnya sig hela tiden!

Bokföringen för månaden är gjord, gjorde bort det igår kväll, finanserna tryter, jag betalar ju ca 6000 i månaden i hyra och skatt varje månad…. får se hur länge det håller!

☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: