Vår nya hjälpreda

Körde mitt Strong pass igår, det gick super bra. Helena kom till lokalen, det gör så mycket att bara ha en person där, det skulle varit några till med Vicke hade glömt bort att hon faktiskt fältar på torsdag, Jessica följde med som support, Johanna var tvungen att städa i huset, de ska ha visning idag och de har ett enoooormt stoooort hus och sen var det en som avbokade helt enkelt. Men det var hur bra som helst med bara Helena, vi tjoade, vi jobbade, vi peppade varann. Sen hade vi ju möjlighet att gå igenom övningar efteråt.

Jag har ju haft vår vän soptunnan som hjälpreda i lokalen, han har fått vara dator hållare. Men nu så nu har vi en ny lite smäckrare. Jag märkte nät vi blev lite fler i lokalen i måndags att det var liiite svårt att se mina ben runt Herr Soptunna. Så min hjärna började spinna, ett notställ som du böjer max bakåt och sedan ett stödje ben. Japp först fixa fram ett notställ, plingeliling Liiiizzzen! Undrar om hon vet var alla notställ från då vi hade körerna tagit vägen, tänkte om jag kunde låna ett sånt men bättre upp, jag fick hennes från Dramaze tiden. Så nu är det omgjort fast än så länge lite prototyp made by me på 5 minuter. Danne kanske har en snyggare lösning 🙂

Men jag vill sänka den ett par cm och bre ut benen där nere lite så den står stadigare, stödbenet måste oxå målas tycker jag. Fast det får duga just nu 🙂

👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: