Mäh!

Usch vad irriterad jag blev! Jag har ju inte så stor koll på mitt schema alla gånger. Jag trodde helt och fullt att jag började jobba kl 12 el 14 idag men se det gjorde jag inte jag börjar 09, det upptäckte jag nu på morgonen! Jag har hemma dag med en kille. Nå det går det med. Imorgon måste jag ut och handla till påsken, har inte gjort det ännu. Jag ska ha lite påskmiddag här hemma bara för pojkarna och oss, Danne jobbar så det blir jag och ungarna sen Jonte, Nette och Dennis och Alicia.

Igår fick jag äran att hämta Alicia från förskolan, hon hade medalj och diplom, de har åkt skidor. Hon var så stolt när hon visade upp dom för mig. Dennis kom sen hit efter jobbet. Han skulle iväg på mer jobb sedan. Han frågade om Alicia fick stanna här vid 19 men jag orkade faktiskt inte jag var så jäkla trött, jag sov som en stock fram till 20.30! Jag blir bara så akut trött, det är som att nån slår mig i huvudet med en hammare, det går från att vara hur pigg som helst till att vara som en urvriden kökstrasa!

Idag blir det Strong, ska kolla på en ny cooldowm eller jag vet vilken jag vill ha ska bara se till att få ner den på papper oxå.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: