Vilket ös

Dubbel passet igår, Dance Mix och sen toning passet på det. Så jäkulens kuuuul! En del nygammla kom tillbaka igår och tyckte det var så kul att vi startat igen, en sa att jag bara jublade när ni sa att ni startar igen! Så himla roligt. Efteråt var kommentarerna om toning passet, det är så bra musik, det är så fartigt, det är sån puls man kommer igång direkt. Jätte roligt att höra eftersom just Body toning delen är min egen. Hahaa nya låten, ja ja vad kan jag säga där, det gick halva som det skulle och andra halvan lite som det inte skulle 😂 bättre lycka nästa gång. Den är kanon bara jag sätter den.

Idag är det Ninas tur att äga lokalen, jag har ledigt från träning ❤

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: