Ser ut att bli en underbar dag

Solen skiner och det är 2 blyga plus grader. Igår på dagen hade vi en 8 plus mitt på dan. Det har tinat i massor, eller snön bara sjunker undan, enorma mängder varje dag. För ett par dagar sedan hade vi jätte mycket snö och is på gången in till huset men nu är det nästan borta! Det går så fort bara det börjar, men det känns att det gått jäkligt fort i år. Det är tydligen efter några veckor jätte mycket vatten på isen, det går inte att dra spår där längre, de varnar för svaga isar på vissa ställen.

Läser på bloggen att den 10/3 hade vi minus 25 grader! Då var det kallt som tusan i över en vecka. Hela februari var svin kall, tittar på bilder från den 26/2 det var full vinter!

Idag ser det ut så här på altanen. Förra veckan var den helt täckt och det har nog sjunkit en 30 cm.

Jag skulle ha jobbat idag men sjukskrev mig igår. Bara tanken på att gå gjorde mig trött. Jag har ju varit så trött sista tre veckorna, jag somnar lite här och där på jobbet. Nästan så fort jag sätter mig ner så går ögonen igen. Det är ju lättare att vara hemma när man är så trött för då vet jag att jag kan ta en halv timme här och där när jag vill. Det går ju inte på jobbet. Sen jobbar jag halv dag imorgon och ledig över påsk, sköööönt!

Nä nu ska jag morgon fika och sen fixa frillan!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: