Yeees

Jaaa, det var otroligt att få köra igår, det gick som på räls, en gång såg jag att det hakade fast och jag såg ut som en duracell kanin när jag hoppade ifatt. Men det handlade om ett par sekunder bara. Lite tufft med andningen igen men jag tror det kan vara de nya medicinerna de testar. De skulle ringt mig men har inte gjort det så jag tror jag slutar med om på eget bevåg. Jag mådde bättre på den vätskedrivande medicinen jag fick än när de la till denna. Tror mitt blodtryck går för lågt, jag blir lite yr i bollen oxå. De skulle ringt ef två veckor men de har inte gjort det, så jag skiter nog i dom självmant.

Nu veckan som kommer är som vanligt när det kommer till träning, sen slutar Dance Mixen för ett tag, jag tar uppehåll med den, Zumba Gold startar den 6/4 Jag blev lite paff att det blev så pass många anmälningar, det hade jag inte väntat mig. Jag kör både på zoom och i lokalen. Vi blir vad det ser ut som 11 som vill vara i lokalen, de andra vill vara på zoom. Sen när vädret tillåter så går vi ut. Förra året startade vi utomhus redan den 23/3, då hade jag mitt första pass på Ikano parkeringen. Det ska bli riktigt kul att få köra igång igen ❤

🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: