Ibland blir man bara så frustrerad

Alltså har ni följt detta med Göran Lamberts och den påstådda våldtäkten? Han blev ju friad ifrån misstanke….. ok det må vara så, bevisen måste vara starka för att det ska gå till åtal vad jag förstått. Men det stora MEN, det han säger i presskonferensen, jag tänkt när jag hörde det, vad fan säger karl! Jag blir lite kladdig när jag är full och det har jag sagt till henne, jag kramar och pussar på kinden och ibland på håret. Hon knuffade bort min armar och bad mig sluta säger han. Men samtidigt skrattar har, han ler, kanske för att det är pinsamt att säga sånt men han säger ju att det är så han blir. Vad fan, han har inte reflekterat över att det är ett oönskat beteende som han säger. Det är inte acceptabelt nån stans, vad tror han, varför ger det honom rätt att kladda??? Ta på andra kvinnor?? Han är ju tillråga på eländet gift, vilken nonchalans, vad kränkande mot hans fru! Han sitter ju och berättar i intervjun med Expressen att det hänt en 20 tal gånger, vilken dålig människosyn han har, riktigt nedvärderande mot kvinnor och han ska vara top utbildad, gräddan i sverige, vilken skitstövel säger jag!

Kolla in denna intervju med Expressen här ställer hon honomm lite mot väggen ang hans syn på tafs och kladda. Den andra intervju han gjorde utanför sitt hus, hittar inte den där han tar upp sitt kladdande. Men flera av dessa intervjuer är ju borttagna för att han nämner kvinnans namn i den. Och hon stackarn har fått hat och hot mot sig, hon får gömma sig! Det är ju helt uppenbart att han gått för långt men hur långt står ju ord mot ord men han erkänner ju själv att han gått över gränser!! Sen att bara så lättvindigt prata om det, med ett leende på läpparna, man ser ju att hela karln är ett lite slebbo!!!! Du är inte sexig någonstans Göran, du är inte snygg längre och har aldrig varit när jag tittar på bilder, man ser att du är ett äckel, du har en gammal mans hållning och gång, ingen ung kvinna tycker det är tändande, inte dina långa spretiga fingrar som kladdar på dem, inte din andedräkt som med all säkerhet inte är så fräsch, inget är sexigt med dig. Varför tror du att en kvinna som är 41 år yngre skulle tycka att det är okej att bli tagen på, pussad på? För mig är det helt och hållet obegripligt att någon ens kan tänka att det är ok att bete sig så!

Ja ja nu har jag fått det ur mig oxå! Helgen består av jobb. Påbörjade jobbhelgen igår, idag börjar jag 12-21, sen lördag och söndag 10-22. Ja ja man får inte tråkigt iallafall!

Be safe out there

Uppdatering!

Läser nu att Lambertz fru dog 2018. Men han har ju tre barn bla 2 döttrar, skulle han vilja att de blir behandlade på samma sätt av äldre män som han gör?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: