Vilket underbart väder

Solen skiner, ett par plus grader redan och klockan är 07. Det kommer bli en kanon dag igen. Igår var det likadant, solen sken och det började smälta överallt. Underbart.

Igår var jag trött, jävulusiskt trött!!! Jag gjorde bort mitt bloggande, ni vet den nya fliken, jag fixade frillan, tvättade håret i tisdags, då är det mycket göra dagen därpå, checkade facebook osv. Jag och Danne for och åt på Minerva innan han skulle börja jobba. Jag hämtade Savannah och vi for ut och gjorde stan osäker som min mormor brukade säga. Kom hem efter 13 och somnade på soffan! Jag vaknade kl 15.30 helt snurrig!!! Fattade ingenting, jag hade sovit som en stock! Åkte iväg och handlade, lagade mat åt mig och ungarna och sen somnade jag igen och sov en timme!! Men sen var jag pigg Dennis kom hit, snaggade honom och efter att han for började jag att göra juice, jag hade 6 påsar apelsiner som jag gjorde juice av. Det blev tre flaskor, tänkte ge varsin till pojkarna så de får färskpressad juice. Får se vad de tycker om det. Det är ju inga tillsatser och man känner att det är apelsiner inget annat tjafs.

Somnade enligt klockan 23.40 och det stämmer rätt bra, steg upp 06.10. Jag har sovit som en stock. Det behövs ibland, jag sover ju så dåligt. Helgen då jag jobbade sist så sov jag 12 timmar från fredag natt till måndag morgon, så i snitt 4 timmar/natt. Det är lite lite det. Så tydligen behöver jag få sova ibland jag med 🙂

Uiiiii, polar kommer ut med en ny klocka…… kanske jag köper en, en ny version av Ignite, du kan bla styra även din ljudpelare med den, det vore faktiskt great. Sen var det nån annan funktion jag oxå gillade men nu minns jag inte vad det nu var. Klockan har inte kommit ut än och jag vill se den i verkligheten för att testa om det funkar som de sa. Så det lär bli en trip till Luleå kanske, det beror på corona läget, till Torneå kommer vi ju inte över just nu utan att få pinnar i näsan. Men vi får se…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: