Ny cooldown

Idag ska jag börja kolla på ny cooldown till Strong eller kolla det har jag gjort för länge sen men jag tänkte börja med den idag.

Passen i tisdags gick kanon, det var så jäkla roligt!!! Det känns helt annorlunda att stå på scenen, vi har ju vänt på allt så vi sänder från scenen. Mycket roligare för oss och det samma tyckte deltagarna oxå som om de nästan var där sa de. Så här är vår setup just nu

Nästa vecka börjar vi ju öppna upp för deltagare i lokalen, 10 tänkte vi ta in. Vi får ju enligt restriktionerna ta in 15 men vi tar det lite lugnt först. Så får vi se hur det går om det finns intresse alls för det. Det blev lite storm när vi gick ut med det, framför allt från de som inte kommit igång med zoom, de började genast boka sig. Så roligt, de har saknat träning, flera har hållit igång på sitt sätt, gymmat osv men de har saknat oss, det låter ju jätte roligt ❤

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: