Måndag och jobb

Helgen är över och det är återigen måndag morgon. Jag har fortfarande vad jag tror är symtom efter vaccinet. Jag är oerhört trött, jag kan börja frysa som ända in i benmärgen mellan varven och sen kan jag toksvettas av att bara handla. Och det är inte klimakteriesvettningar de vet jag hur de är, med dessa blir man som inte varm ända inifrån utan man bara börjar svettas och det rinner om en! Sen började jag få ont i muskler och leder i helg, ont i huvudet, som om någon satte en kristallkrona på mig, det blev som en isande huvudvärk, tryck i bröstet och tungt och andas. Jag anmälde mina symtom faktiskt igår. Men de lättar väl så småning om.

Jag hann en del igår iallafall. Jag var barnvakt, dansade Gold korrar, städade skåp och lådor, möblerade om alla våra köksapparater, vi har en del och de får inte plats inne i skåp men nu så nu har de fått en egen bänk istället. Sen for jag vid 16 till lokalen, jag och Nina städade lite där, det blir dammigt fast att det bara är hon och jag där. Gjorde om lite i belysningen, vi ska stå på scenen (förberedelse för nästa veckas smygöppning) så det behövdes mer ljus så vi syns ordentligt på zoom… vi gjorde upp vår nya setup och testade att det såg bra ut osv.

Kom hem vid 18 och då dammsög jag och skurade golvet i kök och hall, Danne sov i vardagsrummet efter jobbet så jag ides inte gå in där och joxa med dammsugaren precis bredvid. Men det värsta hann jag ta. Nu kan jag ju starta en dammsugare utan att det blir en massa skrik, Tintin hatade dammsugaren!

Jag fortsätter mitt arbete med min nya flik, den är på gång, bilder har hämtats för de djur som inte finns i bloggen, det är faktiskt inte så många men en del har ju gått vidare innan jag startade bloggandet 2007. Så om dem ska jag skriva lite, vilka de var och en del bilder har jag hittat. Men idag hinner jag inte fortsätta, jobbet kallar och sen är det pass på kvällen.

Nu måste jag fxa frillan och sen kolla facebook… det är ju en anstormning där pga vårt öppnande! Jag ska kopiera länkarna till min messenger så jag kan skicka ut dem under dagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: