Nangijala

Den här fliken är för alla våra djur som gått över regnbågsbron, till den andra sidan. Där väntar de på mig. I Körsbärsdalen har jag mitt hus, där är mina människor som gått över, de bor runt i kring, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar…..Shaman Anne har sitt eget lilla hus mot skogen, Ari leder det lilla världshuset i byn, Eva väntar att vi ska prata och uppdatera varann, min pappa bygger båtar, alla har sitt där uppe. I mitt huvud har jag byggt upp mitt egen lilla samhälle, alla flyttar dit. De ser över mitt hus, mina djur, mormor och morfar bor där med dem tills jag kommer till mitt lilla hus i Körsbärsdalen ❤️

För att läsa om våra djur som gått över, glöm inte att ni även måste välja Nangijala under drop down listen KATEGORIER här till höger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: