En ny flik

Jag har ännu biverkningar av vaccinet, inga svåra men irriterande biverkningar. Jag blir jätte trött och svetten sprutar mellan varven efter jag typ har varit och handlat. Sån som annars inte brukar vara så, efter måndagens pass så verkligen sprutade svetten, jag var tvungen att sitta ner och ta igen mig en stund innan jag började packa ihop mina grejer. Samma sak var det i torsdags. Igår så kändes det som om jag gjort världens maraton pass efter att jag kom från Ica. Jag har börjat få ont i bröstet, lite tung andad känner jag mig oxå. Nå det släpper väl snart!

Det kommer att dyka upp en ny flik, här på sidan, In Memoriam eller nått liknande kommer den att heta. Jag tycker det låter lite torrt, inte jag med In memoriam…. så får se vad jag döper den till…. Över Regnbågsbron, Over the Rainbow? Ja ja vi får se men jag ska börja med det idag, ordna upp alla djur jag haft som gått över som jag skrivit om in under sin flik så är de där, lättare att hitta om man vill det.

Idag blir det kalas hos bästa Alicia, hon har fyllt 5 år, fammos lilla fina älskling ❤ Men innan det så kommer hon hit, Dennis ska träna och jag tänker hinna dansa alla mina korrar idag med. Gold startar snart 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: