Veckan som varit

Efter att jag gjort om allt när det kommer till tekniken på zoom så har det funkat klockrent. Början på Zumba fitness passet, ja då åkte jag ut två gånger under warm up men då kom jag på att jag inte kollat att min mob hade avslaget wifi och det var naturligtvis på. Jag har min gamla S9 som modem och den går automatiskt på wifi när jag startar om den hemma. Men efter det har det funkat klockrent! Fan vad skönt, nu slipper jag oroa mig inför varje pass. Det har varit verkligen struligt den sista månaden! Nu är det bar att ta sikte på nästa vecka, passen är upplagda på zoom så det är bara att köra på 🙂

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: