Förbannat

Allt gick bra igår på passet, korrarna gick bra men jag blev utkastad två gånger i början av passet, under uppvärmningen. Vad i hellvete tänkte jag, ska detta nu fortsätta så här!!! Tanken att bara packa ihop datorn flög igenom skallen. Men men man får vara proffsigare än så, bara och vänta på att man är inne igen och köra vidare. Tankarna går ju hela tiden under passet, vad är det som är fel??? Jag var helt säker på att nu ska det gå! Men då kom jag på det, undrar om min mob är på wifi!?? Kollade det snabbt och mycket riktigt det var den!!! Då försöker den hitta Korpens nät hela tiden och jag har tagit bort det men mobbarna är ju nu förtiden så finurliga att de har egna idéer om hur det ska vara, så den kände ju av nätet och sökte det. Så det var det som störde. Slog av wifin och det gick hur bra som helst efter det! Så IDAG ska vi göra två perfekta pass, det har jag bestämt!!!!

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: