Biverkningar

Jag har ju fått båda doserna av vaccinet Pfizer nu. Efter första dosen fick jag ont i armen dag 2 och kände en lite allmän sjukdomskänsla i hela kroppen det varade i ett par dagar. Nu efter andra dosen kom ont i armen redan efter några timmar och på eftermiddagen började jag känna mig sjuk, ingen feber eller så men jag kände mig sjuk och trött. Slutade kl 17 och jag osv som en stock i över två timmar när jag kom hem. Dag 2 var det ännu värre, jag kände att jag orkar inget, så fort jag rörde mig så sprutade svetten, Till råga på eländet så jobbade jag så under helgen. Lördagen var hemsk att jobba! På söndag när jag vaknade kände jag mig helt ok. For till jobbet men efter jag varit igång en stund så var det tillbaka, svettades och kände mig sjuk och trött, men ändå aningen bättre än på lördag. Tur att jag hade 07 turerna för då hann jag dega i soffan, sova en liten skvätt men ändå ha lite kvar av kvällen. Igår tänkte jag att nu är det borta. Men icke då, tröttheten infann sig och under mitt pass igår så sprutade svetten, man kände att detta är inte bara för att jag tränar, den kom som inifrån, vet inte hur jag ska förklara men en feber svettning utan feber. Tröttheten man känner är oxå en annan form av trötthet, man blir orkeslös, allt känns som om du måste anstränga dig lite mer än vanligt för att orka röra på kroppen…. ja ja det släpper väl så småningom. Det har ju blivit liite bättre för varje dag. Så fortsätter det så så är det väl back to normal snart.

Ledig idag, skönt, jag behöver inte stressa med mina korrar, jag kan träna dom när jag vill. Skönt att vara ledig efter min 4 dagars helg, skönt att bara vara. Men en dag ledig är nästan för lite man orkar inte göra något, man bara är. Nå efter detta sen är jag ledig 3 dagar. Tänk då vi jobbade 3-3 fy fasiken vad bra det var! Då var man pigg både på jobbet och hemma, man var gladare, friskare, allt var betydligt mycket bättre då.

Igår var det plus grader på dagen, det smälte och gatorna började slaska lite, skönt, våren är på väg. Det har lovat varmare hit idag med, just nu minus 2, det ser lovande ut ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: