Sista dagen

Sista dagen för denna gång, men sen är jag bara ledig en och så börjas det igen…. jag har varit helt slut, onaturligt trött, tror jag hade lite biverkningar efter vaccinet. Helgen har varit tuff att jobba. Det har inte blivit mycket sova, ca 12 timmar tillsammans dessa tre nätter då jag börjar 07 på morgonen. Jag stiger ju upp kl 05 när jag ska börja 07. Jag går inte och sover så tidigt heller, går väl i säng vid 24 men sen blir det ju att kolla lite tv och så tar det tydligen sin stund innan jag somnar. Jag måste få min tid med Aftonbladet, kaffe, bloggen och frillan, därför stiger ag upp tidigt 🙂 Det är kanske inte så konstigt att man är trött.

Det är varmt ute, just nu bara minus 3. Gatorna har liite tinat ser jag när jag tittar ut. Det var rätt varmt igår. Det lär nog bli plusgrader idag med.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: