Ny vecka, nya låtar

Det fortsätter i samma spår, ny vecka, nya låtar på repertoaren. Allt är klart, korrarna är klara, musiken är nedhämtad och laddad i listorna. Körde igenom dem igår ett par gånger, idag ska jag gå igenom socan ordentligt. Den kändes så tjorvig först men nu har jag börjat få kläm på den.

Jag har fått frågan om att spela in pass men jag har inte känt att jag orkat göra det. Men tänkte att ja varför inte, kollade igenom zoom, hittade ingen recordning knapp men loggade in på själva zoom sidan så hittade jag inställningarna. Så jag testade igår att göra en kort inspelning, funkade bra. Men sen har vi ju det med täckningen…. det är ju lite som det är med den…. nå jag ska testa spela in ett pass sen får vi se om jag säljer det vidare.

Jag har lite nya idéer eller egentligen är det en gammal idé som nu äntligen tagit lite mer fart, jag har fått lite frågor och har ställt lite frågor, joxat lite med det under helgen och kan tänka mig att köra igång när det går, just nu lever vi ju i en PANDEMI!! Jag är så trött på denna pandemi. När ska den ta slut???

👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: