Uppe med tuppen

Klockan ringde 04.30 men den ringer enbart så tidigt för att jag gillar att snooza. Jag ställde om den 30 minuter senare och sedan 15 min till efter det, så 05.15 klev jag upp. Då kände jag mig redo för uppstigning då är jag pigg, jag har fått sova lite till men hjärnan och kroppen har börjat vakna. Klockan säger att jag återhämtat mig rätt bra men timmarna jag sovit har varit för få.

Idag blir det fortsatt jobb, samma tid som igår 07-19 men går det så tar jag rast på slutet och kan gå lite tidigare. Trött som en gnu när jag kom hem igår, vilade en timme, drog iväg till ICA och köpte lite glass och nötter, det var ju mello kväll. Tusse vann, så bra, han var verkligen bäst. Men jag som älskar latino musik tyckte ju att Alvaro skulle kommit högre. Den låten var bra, så glad på nått vis.

Ja ja nu göra sig klar och sedan jobbet. Jobb ännu imorgon sen ledig en dag, jobb i två men efter det en efterlängtad 3 ledighet!!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: