Det funkade

Jippi, det funkade med min zoom igår. Först var bara en av deltagarna och jag inloggad och det började tjaffsa direkt! Men då tror jag inte det var min uppkoppling, det var nog hennes för det dök upp 4 röda sträck på hennes ruta som en sån symbol för hur bra täckning man har, så jag tror det var hon som hade problem inte jag. Men sedan funkade det hur bra som helst. En gång såg jag att det var nått litet tjaffs men annars var det hur bra som helst ialf för mig.

Idag ska jag ta ut nästa veckas låtar, skriva dem ta ner musiken så allt sånt är klart. Gold ska börja tränas in…. vad mer, nått mer finns alltid att planera 🙂

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: