2a dosen

Idag börjas det, jobb hela helgen fram till måndag eftermiddag! Men jag jobbar förmiddag hela helgen så det är ganska skönt att få komma hem och vara hemma kvällen iallafall. Denna vecka är den värsta, jag jobbar 9 av 11 dagar, usch och blä, sen är jag ledig nästa helg men sen kommer det en 6 av 7 dagars vecka igen… men efter det sen är det några lite lättare veckor.

Idag får vi den andra dosen, en del säger att vi får AstraZenecas vaccin fast att vi fått Pfizer innan, men då ska man ha en till dos tydligen. Andra säger att nej så gör man inte, du får det vaccin du först fått. Så får se det, det utvisar sig idag. Hoppas jag nu inte blir sjuk av den. Jag hade en allmäns sjukdomskänsla i kroppen efter första sprutan men fick inte feber, man var matt och loj, då var det oxå inför en arbetshelg. Nog för att det skulle faktiskt vara skönt att bara få ligga, skulle nog behöva det, det kan jag inte göra annars, jag pallar inte med det 🙂 men det blir ju så jävla dyrt att vara borta en helg.

Nä nu ska jag börja med frillan, jobbet väntar oxå kl 09, men först åker jag ju och tar sprutan. Nu ska jag väcka Savannah hon ska lämna urinprov, hon tror hon har urinvägsinfektion. Så nu blir det pinka av 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: