Svin kallt

Jobb idag och jobb imorgon så ser liiiiivet ut för mig…. Nä ledig imorgon men jobb idag har jag. Så snart ska jag iväg fixa frillan och sen iväg och jobba. Huj fan det var svinklallt igår kväll igen, minus 23 stod graderna på vid 22 tiden. Nu när jag stiger upp så är det minus 25! Fy fan, undrar hur kall natten varit. Eldar i kaminen så att huset ska vara varmt när de andra stiger upp. Jag trodde dessa grader skulle vara över…. men ack så fel jag hade i det! Förra veckan takdropp, sen snöstorm och nu minus 25 😦

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: