Vaknar till en underbar dag

Det verkar bli ett strålande väder idag, solen skiner, det var minus12 när jag steg upp men det lär ändra sig till dagen. På tal om att stiga upp så steg jag upp kl 02.30. Då hade jag redan snurrat sen 02. Gick och kollade tv på soffan. Somnade vid 05.30 och steg upp 07.15… hopplöst med såna nätter. Men men inget och blir irriterad över, stressad för då blir det bara värre! Gilla läget, jag sover bättre någon annan natt.

Gjorde ju bort all bokföring i lördags och igår fortsatte jag som sagt med Gold, känns skönt när allt är klart!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: