Allt är klart

Alla korrar till Gold är klara!!!! Yeeeey nu är det bara att öva och öva och öva, men jag har en månad på mig innan vi startar så jag hinner med det. Jag hade gjort en planering för vilka låtar jag vill ha med på listan och i lördags skrev jag ner dem och igår renskrev jag allt tom warm up, jag hatar warm ups, de är jobbiga att träna in och de är jobbiga att skriva! Men nu är det gjort iallafall. Vad som händer nu är att jag kommer göra vissa ändringar så att det ska passa oss, byta nån rörelse här och där men det är små saker bara.

Idag blir det Zumba Fitness, har en ny härlig korre dit OM jag hinner få in den. Den är nedskriven och klar men jag har inte ens provat den än 😀

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: