Så jag hann

Jag börjar ju alltid min morgon med datorn, först läser jag Aftonbladet och uppdaterar mig om vad som händer i världen, sen bloggar jag och kollar facebook. Igår gjorde jag även klart alla mina korrar, jag hämtade all musik så nu är det bara att göra listan. börja renskriva och träna in dem, Zumba Gold startar om en månad. Tror jag kan behöva en låt till…. får se.

Alicia kom hit, jag var barnvakt medans Dennis var och tränade, Jonte kom oxå hit lite innan, han och Dennis tränar ihop. Jag är så stolt över min son, han har gjort det så jävla bra. Nu har det gått över 1 ½ år sedan han drogat sist. Han är så fräsch man ser att han mår bra, han skrattar och ber som inte om ursäkt för sin existens längre. Det gjorde han som i början, det var som han inte riktigt vågade ta sin plats, att han inte vågade tro att han var värd den. Nu ser man honom med ett helt annat självförtroende. Jag hoppas och jag tror att han verkligen lagt det bakom sig! Sen Dennis, han är en klippa, han gör det han ska, han är så duktig med Alicia, han finns verkligen för henne ❤ Jag hoppas bara att han oxå mår bra, han skulle aldrig lasta någon annan med sina problem. Han bär dom själv, så har han alltid varit…. kanske han blivit som mamma där.

Jag och Dennis är inte så bra på att välja grillväder. Efter att han tränat och duschat så drog vi ner till stranden….. det blåste utav bara fan…. nå vi tänkte att det kanske är lite skyddat där nere….. nej det var det inte, det blev bara värre och värre, det var storm och snörök! Vi grillade snabbt och sen drog vi!

Jag och Savannah juicade lite, ren apelsinjuice blev det igår. Det blir så jäkla gott!!! På kvällen gjorde jag sen all bokföring så nu är feb månads ur världen och fram till dags dato. Känns skönt att det är bortgjort oxå. Så nu blir det att fortsätta jobba på Gold fram till Alicia kommer 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: