Hann en del

Jag hann en del igår. På förmiddagen efter att jag fört Savannah till skolan så började jag att skriva lite korrar. Hann med 4 tror jag, fortsättning på det följer idag, tänkte att jag skulle bli färdig med dom så de kan renskrivas imorgon. Efter att Danne for till jobbet så började jag städa, jag rengjorde Ellen bur, dammsög övervåningen och skurade.

Jag just ja glömde ju, jag och Danne var in på PMU igår en sväng och vad står där, jo en råjuicecentrifug för ynka 55 spänn!! Den här modellen kostar runt 1000 kr annars! Nå va fasiken, den köpte jag genast! Det skulle vara en kanna till den men den fanns inte med. Men det funkar ju men en vanlig kanna oxå. Så igår gjordes det juice här hemma, det blev jätte gått. Så nu står 2 stora muggar i kylen och väntar på att bli uppdruckna.

Dennis och Alica var oxå en sväng på eftermiddagen, hin kommer snart den lilla ungen, Dennis ska och träna så då blir hon hos fammo under tiden. Vi hade tänk fara ut och grilla idag men det är snöstorm just nu där ute så blir det inte bättre så skiter vi nog i det.

Idag blir det lite bokföring och sådant……

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: